Live koncert til download: Dicte & Copenhagen Saxophone Quartet: Live at Plex Chp07 

Det var en aldeles forrygende musikaften de tilstedeværende kunne overvære den 7. November ´07 på PLEX i København. På scenen fandt man sangerinden og sangskriveren Dicte – der i særdeles flot selskab med Copenhagen Saxophone Quartet (og suppleret med zitar, tablas og kontrabas), fortolkede en række af sine sange i nye råswingende arabisk/afrikansk inspirerede arrangementer. Heldigvis blev det optaget og heldigvis bliver det nu også udsendt, for dette er en legendarisk udgivelse..

DOWNLOAD BLA. PÅ: http://digidi.shop2download.com/cgi-bin/WebObjects/TShop.woa/wa/PSShop/MusicCollection?id=1779208527

Om sin fascination af Copenhagen Saxophone Quartet og etnisk musik siger Dicte selv: “Der er altid et vidunderligt riv og rusk i etnisk musik med dens ofte poetiske og fængslende melodilinjer og stærke rytmik, og derfor synes jeg også det ligge lige til lysten, at få dansk, afrikansk og arabisk musiktradition til at mødes og gå op i en højere enhed. Vi har sgu´ brug for noget dramatik og noget skønhed, og hvem skaber man sådan noget med, bedre end en klassisk saxofon-kvartet, der spiller barokmusik så englene synger og tårerne løber. Og sådan er Copenhagen Saxophone Quartet  – de fortolker et stykke ny-kompositions musik med et riv som selveste John Coltrane og swinger som et rockband..  
Track Liste:

THE MOODY BLUES (arr. Claus Mathiesen).

DREAM QUEEN (arr. Anders Brødsgaard).

CRAWLING (arr. Henrik Lindstrand).

GET RID OG ME (arr. Henrik Lindstrand).

MAKE IT ALLRIGHT (arr. Claus Mathiesen).

GOODNIGHT (arr. Torben Snekkersten).


kontakt: webmaster@dicte.dk

www.dicte.dk

www.copenhagensax.dk

Udover Dicte selv på vokal og guitar og Copenhagen Saxophone Quartet (sopransaxofon: Torben Snekkestad, altsaxofon: Maret Petersen, tenorsaxofon: Anders Banke og baritonsaxofon: Charlotte H. Andersson) består orkesteret ved disse to koncerter af Dicte´s mangeårige samarbejdspartner Mika Vandborg på zitar og kor, Frank Juul på tablas og Bastian Sjelberg på kontrabas.