DICTE

Official site

Nye Tour Datoer - Tjek under "EVENTS" . Ses -:)

 

Ny Single ude nu!  (2.nov. 2015)

Følg linket ! -:)

https://Artpeople.lnk.to/All_I_Want_Is_You

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Musikere støtter
Finn Nørgaard Foreningen

2. marts 2015

Ved filminstruktør Finn Nørgaards bisættelse i tirsdags i Grundtvigs Kirke optrådte sanger Dicte og bassist Lennart Ginman med nummeret ”Nature Boy” for de ca. 800 fremmødte. Nu har de to været i studiet og har indspillet sangen, som fra tirsdag den 3. Marts vil kunne høres på Spotify og købes på I-tunes. Alle involverede i indspilningen af ”Nature Boy” har doneret deres arbejdskraft, og indtægterne vil gå ubeskåret til Finn Nørgaard Foreningen.

Foreningen blev etableret af Finn Nørgaards familie og venner få dage efter, at han den 14. februar blev dræbt foran Krudttønden på Østerbro i København. Foreningen Finn Nørgaard vil på årsdagen uddele penge til projekter, som støtter udsatte børn og unge, og har allerede modtaget mere end 250.000 kroner fra personer, foreninger og partier, som ønsker at bakke op om formålet

Dicte og Lennart Ginman siger:

‘Vi valgte at spille nummeret ”Nature Boy” af Eden Ahbez (1947) for Finn og de efterladte, fordi vi følte at netop det nummer rummer den tidløse kærlighed til oprigtigheden, som Finn fandt så vigtig. Desuden indeholder ”Nature Boy” det måske vigtigste budskab af alle: ‘…The greatest thing you’ll ever learn. Is just to love and be loved in return’. 

Da vi spillede nummeret i kirken og oplevede de bevægede reaktioner de følgende dage, opstod ønsket om at dele nummeret og dets budskab samt gøre opmærksom på foreningens vigtige budskab. Vi håber alle berørte vil købe nummeret, støtte foreningen og støtte det vigtige budskab’.

Udover Dicte og Lennart Ginman medvirkede også Medley Studiet/Søren Mikkelsen, Sundance Records, Morten Vest (Video & foto) til indspilningen.

 

Foreningen Finn Nørgaard kan støttes via hjemmesiden www.finn-nørgaard.dk

 

Yderligere oplysninger: 

Lennart Ginman tlf.: +45 4046 2602

Ole Mølgaard tlf.: +45 2946 3919 (spørgsmål om foreningen)

 

 

 

---------------------------------------------------------------